Image

Curlsys®
Krullen knippen


Kniptechniek voor krullen, slag en stijl haar


CURLSYS® is de geregistreerde merknaam voor het revolutionaire gepatenteerde knipconcept van Brian McLean. Het concept bestaat uit speciale technieken en er wordt gebruik gemaakt van gepatenteerde speciaal ontwikkelde scharen. Cindy Scheilen is een gediplomeerd CURLSYS® Master.

Voor de perfecte krul


Stijl haar krijgt slag,  slag in het haar wordt een krul en  krullend haar wordt luchtig. Het pluist niet meer en wordt naar wens volumineus gemaakt. Te veel krul kan onder controle gebracht worden door het bundelen van krullen per lok waardoor er een perfecte krul ontstaat.

Wat is er nou zo bijzonder aan de techniek van Brian McLean?


De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier. Ze nemen een bundel haar en knippen de uiteinden recht af. Bij de techniek van Brian McLean pak je een bundel haar waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Door elke bundel apart in te knippen met de speciaal ontwikkelde schaar, krijgt het haar de ruimte om op te krullen.

Door de 36 verschillende manieren kunnen we voor elke klant het gewenste kruleffect realiseren.

Deze knipbehandeling zorgt ervoor dat uw haar veel langer mooi zit, u zult dan ook minder vaak geknipt hoeven worden.MAAK EEN AFSPRAAK

Kijk voor meer Before - After foto's op onze Facebook pagina.


MAAK EEN AFSPRAAK